avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Furt stampila firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Furt stampila firma

Buna ziua. Am o mica problema pentru care va cer ajutorul...ieri m-i sa furat o borseta cu acte. In acea borseta aveam si stampila firmei. Ce trebuie sa fac in legatura cu furtul stampilei. Imi spusese cineva ca trebuie declarata pierduta in Monitorul Oficial. Am sunat azi la Monitorul Oficial unde m-i s-a spus ca nu se mai declara la ei ci doar intr-un ziar. Lucru care l-am si facut...mai am si altceva de facut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:23, 21 August 2013
Da, trebuie sa va faceti alta cu un element distinctiv fata de cea furata si sa anuntati unitatile bancare la care aveti deschise conturi
Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat? ELuminita ELuminita Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat? Multumesc (vezi toată discuția)
Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate stampila traducatorului? daniela.popa daniela.popa Buna ziua, Pe undeva prin forum am citit ca nu conteaza forma si dimensiunea stampilei.(informatie postata prin 2007) Drept urmare am facut-o ... (vezi toată discuția)