avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata spitalizarii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata spitalizarii

Buna dimineata,, vin si eu cu o intrebare va rog pentru matusa mea care a fost spitalizata si operata la Craiova. In sat la ea, mergind pe drum, s-a speriat de niste câini, a cazut si a suferit fractura de sold. Spitalul i- a facut externarea trecând pe biletul de externare si " agresiune fizica" ( fusese o neintelgere verbala dupa internare in discutia cu un cadru medical dar a fost corectata pe loc). Acum matusa primeste nota de plata pentru spitalizare de la spital pe motiv " art. 295 cod de procedura penala". Ca e obligata sa faca plângere impotriva autorului agresiunii in termen de 3 luni de la eveniment si sa aduca dovada la spital.
Mi se pare aberant. Ce ar trebui matusa sa faca in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Persoana muscata de caine akiss1989 akiss1989 Buna ziua! Va deranjez cu o problema destul de intortocheata(mai precis cu multe necunosute). Totul a inceput luni 13.05 cand matusa mea insotita de ... (vezi toată discuția)
Accident retinere permis conducere - existenta unei proceduri de recuperare torsionglro torsionglro Buna ziua! ieri am patit o belea. Cand vroiam sa dau cu spatele (cu masina) o batrana de 1.20m (si putin cocosata de cei 91 de ani) mi-a intrat in spate fara ... (vezi toată discuția)