Buna ziua,bunica mea detine un teren intr o curte in care mai este si sora mea proprietara pe o bucata din acel teren.Pe terenul respectiv(al bunicii)vreau sa imi fac eu acte (donatie ma gandeam eu de la bunica catre mine).Sora mea este intrata apx 2-3 metri cu o terasa pe acel teren si mi s a spus de la un notariat ca singura sansa ca eu sa pot face cadastru+intabulare pe numele bunicii ca aceasta sa imi dea mie ar fi ca sora mea sa faca un alt cadastru si intabulare care sa cuprinda si zona aceea.Ma gandesc ca ar trebui sa existe si o alta varianta mai simpla.Va multumesc
Curtea este impartita in 3,din care o parte a surorii mele si 2 parti ale bunicii.Acum 5 ani bunica i a vandut mamei mele numai ca cea de a doua parte nu au trecut o pe acte,s a facut o omisiune,o greseala.deci acel teren nu are cadastru,intabulare si acum eu vrand sa fac actele in care bunica sa imi dea mie mi s a spus ca din cauza acelei terase a surorii care este intrata 2 3 metri pe terenul bunicii nu pot face cadastru intabulare pana nu face sora mea acelasi lucru dar care sa cuprinda intreaga terasa. Acum nu stiu cui sa ma adresez ca acest notar a spus ca cei de la directia de cadastre au vazut pe satelit ca este constructie pe terenul bunicii(aceasta fiind terasa).multumesc
Sucesiune
tomasso
Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)