avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Termen de afisare/deadline achizitii publice/achizitii ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Termen de afisare/deadline achizitii publice/achizitii directe

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca din punct de vedere legal, exista un termen minim de afisare/deadline (de la data apartiei pana la data limita de depunere a ofertelor) pentru achizitiile publice/achizitiile directe sau autoritatea contractanta poate publica astazi o cerere de oferta si termenul limita sa fie maine la ora 10:00 (spre exemplu)?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: irinabucurenciu , utilizator 09:18, 8 Martie 2017
Pai este achizitie directa sau cerere de oferte?....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere oferta licitatie pe email Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua. Apelez la amabilitatea dvs. in a ma ajuta cu o informatie. Am depus pe SEAP in catalogul electronis o oferta pena la ora indicata de achizitor ... (vezi toată discuția)
Punctaj minim pentru propunerea financiara catalinat catalinat Buna1 Am si eu o intrebare.Intr-o procedura de achizitie publica ce are criteriul de atribuire oferta ce mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic, ... (vezi toată discuția)
Ce tip de achizitie este aceasta? elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Sunt foarte noua in domeniul achizitiilor (fac un curs) si fac eforturi pentru a ma dumniri despre cum se poate lucra in achizitii...Am primit ... (vezi toată discuția)