avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... neonorare comanda online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

neonorare comanda online

Buna ziua, situatia sta in felul următor. Am comandat doua dulapuri care nu erau pe stoc de la un lanț de magazine din Ro, Dedeman. Daca nu am voie sa zic numele, rog moderatorii sa stearga. S-a facut comanda in magazin, mi s-a dat termenul de 40 zile calendaristice pt livrare, desi pe site e 33 zile calendaristice. Au trecut cele 40 de zile, dulapurile nu au venit, la magazin au zis ca sigur nu vor veni in următoarele doua săptămâni pt ca nu le vede in următoarea tura de produse. Ce e de facut in afara de a renunta la ele si sa primesc avansul înapoi? Le vreau, dar vreau sa plătească si ei pt inconveniente, nu doar eu! Astept sfaturi! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Deplasare la dedeman almihnea almihnea Bună seara! Sunt într-o situație incomodă, ca să nu fac mesajul lung, nu am destul parchet ca să acoper suprafața unei camere, mă pot deplasa la ... (vezi toată discuția)
Produs comandat fizic in magazin si dupa 5 saptamani mi se comunica faptul ca nu se mai fabrica acel produs User3211 User3211 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma cu 5 saptamani am comandat fizic din magazin mobilier platind cei 30% avans (aveau si expus produsul ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)