avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Obtinere despagubire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Obtinere despagubire

Buna ziua in anul 2008 am plecat din tara sa lucrez in Cipru, am plecat printr-o firma de plasari locuri de munca instrainatate , condiitile de cazare si de lucru nu erau cum s-a specificat in tara asaca mi-am facut bagajul si m-am intors inapoi, am fost la politie am depus o plangere s-a ajuns la judecata s-a pronuntat si sentinta iar firma sau persoana prin care am plecat trebuie sa imi plateasca 1000 de euro daune materiale si morale. Intrebarea mea este cui ma adresez sa optin acei banii care mi se cuvin?
Firmei respective printr-o notificare si in cazul in care nu se conformeaza unui executor judecatoresc care va face demersurile legale pt punerea in executare a sentintei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de un cetatean strain elena40 elena40 As dori sa stiu daca in urma unui divort de un cetatean cipriot,legea mi-ar incredinta copilul minor mie...mentionez, casatoria a avut loc in Romania,dupa care ... (vezi toată discuția)
Dupa ce se termina procesul pe conflict de munca, ce urmeaza? bsterea bsterea Buna ziua. Am o problema cu un proces. Sotia mea a fost data afara pe motiv neintemeiat, a urmat un proces de un an si jumatate. Pe parcursul procesului am ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean egiptean adnana37 adnana37 Casatoria mea s-a incheiat in R.A Egipt la Ministerul de Justitie pentru ca aceasta sa fie valida si la noi in tara. Dupa casatorie Ambasada Romaniei din Cairo ... (vezi toată discuția)