avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bariera
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bariera

Buna ziua,am si eu o intrebare,O bariera montata la intrarea in curtea unui bloc nou este bun comun a tuturor propietarilor sau doar a celor care au madini si baga masina in curte pt ca acolo sunt locuri de parcare si intrarea in parcarea subterana a blocului
Cel mai recent răspuns: antonia_cristescu , utilizator 09:23, 15 Martie 2017
Bună ziua,
Verificați, vă rog, prevederile din contractul de vânzare-cumpărare al apartamentului și dispozițiile din regulamentul de condominiu, pe care l-ați semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Acces bloc restrictionat , bariera la poarta Andradicea Andradicea Buna ziua, In sectorul 6 locuim intr-un complex privat unde exista locuri de parcare cumparate si locuri inchiriate .De curand s-a montat o bariera cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere boxa subteran Robertcj Robertcj Buna ziua. Exista un imobil cu parcare subterana a 24 de locuri, ale mele 2 locuri fiind retrase, si imprejmuite cu ziduri de beton, in 3 parti, laterale ... (vezi toată discuția)