avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces bloc restrictionat , bariera la poarta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces bloc restrictionat , bariera la poarta

Buna ziua,

In sectorul 6 locuim intr-un complex privat unde exista locuri de parcare cumparate si locuri inchiriate .De curand s-a montat o bariera cu telecomanda iar cei care nu au loc de parcare nu pot intra in curtea blocului cu masina ,accesul nu este permis . Ce reglementare exista in acest caz , este legal?Nu avem cu totii cale de acces comuna ?
Pe strada , in afara complexului cu greu gasesti in loc de parcare , iar cand ai copii , bagaje, ambulanta , este cu atat mai dificil caci nu poti merge la orice ora la presedintele blocului sa soliciti telecomanda
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare asociatie de proprietari prin regulamentul de ordine interioara dispune reguli generale de aplicat in privinta utilizarii partii comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare ... Ceapraz Ceapraz Buna ziua. Dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare in curtea blocului. Cei care nu au locuri de parcare nu au primit telecomanda de la bariera. Va ... (vezi toată discuția)
Acces bloc RoxMarin RoxMarin Buna ziua, am si eu un apartament intr-un ansamblu rezidential ( defapt sunt 3 blocuri) si, mai nou, urmeaza sa se monteze o bariera, la care cor avea ... (vezi toată discuția)