avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Dezvoltatorul blocului a montat o bariera ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare ...

Buna ziua. Dezvoltatorul blocului a montat o bariera la intrare in curtea blocului. Cei care nu au locuri de parcare nu au primit telecomanda de la bariera. Va rog sa imi Spune-ți daca este legal cu procedează? Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ceapraz , utilizator 14:22, 17 Iunie 2021
locurile de parcare sunt vandute cu nr cadrastral si deci in proprietatea cuiva

drumul de acces este proprietatea cuiva cu drept de servitute pt ceilalti sau in proprietatea tututror in cota parte

nu e normal sa va restrictioneze accesul cu auto dar intervine problema cealalta....unde lasati masina?daca drumul de acces e cota parte, nu puteti parca masina pe el fara acceptul fiecarui proprietar
Eu nu doresc sa parchez masina. Dar daca vin de la cumparaturi si am o înțelegere cu Vecinul ca pot staționa 10-15 min pe locul lui de parcare de ce sa nu primesc o telecomanda de la bariera? Sau o ambulantă cum intra ? Va Multumesc pentru raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru că nu am cumpărat loc de parcare asociația nu-mi permite să trec cu mașina dincolo de bariera de acces în complex. cum rămâne cu dreptul de servitute? robert.codrescu robert.codrescu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un complex nou si intampin o problema cu bariera de acces in sensul ca au acces la ea doar cei care au si locuri de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul ... Mihai494 Mihai494 Bună ziua, În complexul rezidențial unde sunt proprietarul unui apartament, asociația a implementat barierele pentru acces cu mașina, eu nu am loc de ... (vezi toată discuția)
Acces bloc restrictionat , bariera la poarta Andradicea Andradicea Buna ziua, In sectorul 6 locuim intr-un complex privat unde exista locuri de parcare cumparate si locuri inchiriate .De curand s-a montat o bariera cu ... (vezi toată discuția)