avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen si mod plată cheltuieli judecată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen si mod plată cheltuieli judecată

Bună ziua tuturor !
Am nevoie de o lămurire a unei situații.
Am pierdut un proces civil cu mai multe persoane și am de plătit cheltuieli de judecata in valoare de 3000 lei .
Am pensie de 800 lei . Cum platesc banii ? Intr-un cont bancar sau in conturile tuturor ? În mai multe rate ? Care este termenul prevăzut de lege în care sunt obligat să achit aceste cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: IulianM , utilizator 12:54, 12 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult pentru informațiile furnizate. O zi frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata s_ionut s_ionut am pierdut un proces iar la solutia pe scurt imi spune:Obligă intimata reclamantă la plata către recurenta pârâtă a cheltuielilor de judecată ... (vezi toată discuția)
Bună seara, de curând am pierdut un proces civil și sunt nevoit ... TxE22 TxE22 Bună seara, De curând am pierdut un proces civil și sunt nevoit să plătesc prejudiciul, împreună cu o sumă de bani reprezentând daune morale. ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata cheltuieli de judecata nesica nesica Prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la cheltuieli de judecata.In hotarare nu se specifica termenul in care trebuie platite si nici modul de ... (vezi toată discuția)