avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis conducere

Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea autoturismului cu o alcoolemie f mare de 2,70 in sange. Dosarul nu a plecat de la politie si poate dura f mult pana e definitivat. Au trecut 3 luni de cand mi-a fost suspendat. Ma intereseaza daca pot obtine dreptul de a conduce ( cu dovada) pana la definitivarea dosarului. Un avocat m-a sfatuit sa fac o cerere la procuratura. Ce parere aveti?
Vi se respinge cererea.
Nu va impiedica nimeni sa depuneti cerere dar nu trebuie sa va faceti sperante.
Nu va fi aprobata ptr simpul motiv ca legea prevede eliberarea unei dovezi fara drept de circulatie.
Am inteles. Deci singura sansa e sa se termine dosarul mai repede. Si daca voi primi cu suspendare se anuleaza permisul ? Am inteles ca mai e si alternativa amanarii aplicarii pedepsei, daca o voi primi, caz in care nu se anuleaza permisul.
Nu va ganditi la amanarea aplicarii pedepsei la alcoolemia pe care ati avut-o, se va dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere si este foarte posibil sa va stabileasca si pedeapsa complementara sa nu conduceti in timpul termenului de incercare.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)