avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintare contract vanzare-cumparare

Buna ziua!In anul 2002 am cumparat un apartament pentru care am incheiat un antecontract de vanzare cumparare.In 2010 am mers in instanta si am obtinut o hotarare judecatoreasca.In 2016 un vecin care nu detine dovada cumpararii a facut plangere la parchet deoarece in antecontractul meu exista o neconcordanta intre data incheierii si data emiterii cartii de identitate.In instanta s-a dovedit ca acesta a fost antedatat si a cazut si hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila.INTREBAREA MEA ESTE:firma de la care am cumparat a fost preluata de firma lichidatoare.Firma lichidatoare ma poate ajuta?Am nevoie de alt contract.Acum am doar factura.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:21, 4 Martie 2017
Eimportant sa se stie cum a cazut hoararea judecatoreasca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract fara data de expirare si fara un termen de incheiere a contractului. Cpii Cpii Buna ziua In urma cu 5 ani, mama a facut un antecontract de vanzare cu o alta persoana fizica pentru un teren extravilan. Terenul era mostenit de la bunica pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil cu litigiu inscris in cf trandafir88 trandafir88 \"Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am incheiat un antecontract pentru cumpararea a jumatate de duplex. Deoarece vanzatorul nu si-a ... (vezi toată discuția)
Radiere din cartea funciara !!! gcg 1974 gcg 1974 Salut, Am o intrebare legata de un precontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Eu sunt vanzatorul. Cumparatorul m-a sunat cu trei zile inainte de ... (vezi toată discuția)