avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate sau nu?

In ce masura poate o persoana care are dosar penal (furt calificat) sa infiinteze sau administreze un AF, SRL, sau sa devina PF ?
Cel mai recent răspuns: Ancaemilia , utilizator 14:48, 13 Decembrie 2005
in legea societatilor comerciale nu exista nici o restrictie pentru a infiinta un SRL de o persoana care a fost condamnata pentru savarsirea infr de furt calificat si nici in legea care reglementeaza infiintarea asociatiilor familiale. O data cu intervenirea reabilitarii inceteaza de altfel si orice restrictii posibile.
Va multumesc pentru raspunsul promt, dar puteti sa-mi spuneti mai multe despre reabilitare? M-am ales cu un dosar penal in 2000 dintr-o prostie, dar povestea oricum e prea lunga si nu-si are locul aici.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2005
Esocte, utilizator
Pentru ca instanta sa pronunte reabilitarea trebuie indeplinite mai multe conditii, printre care durata condamnarii si ca in momentul de fata sa faceti dovada ca aveti asigurata existenta prin munca sau alte mijloace oneste-termenul apartine legiuitorului. Pentru a-mi da seama in ce moment o puteti obtine, unde trebuie sa va adresati cererea dati-mi mai mule date pe adresa anca@avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere cazier pentru permis laviv79 laviv79 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate obtine un cazier curat (prin reabilitare). Persoana in cauza are 2 fapte penale (complicitate furt auto si conducere ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept in urma amnistiei? VenoM12000 VenoM12000 Buna, am fost condamnat in 1998 la 4 ani cu executare pentru furt calificat, chiar daca eu personal nu am furat nimic ci persoana cu care eram, ea fiind mult ... (vezi toată discuția)
Amenda penala razvannell razvannell in cat timp trebuie platita amenda penala ?daca o platesc in iulie august ce se poate intampla?mi-a venit de plata 500 lei pt furt calificat. (vezi toată discuția)