avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... exact pe ce data ies la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

exact pe ce data ies la pensie

Buna ziua!
Sunteti amabil...sunt nascut in 1954, luna iulie, deci anul acesta, 2017 fac 63 de ani.Imi puteti spune exact pe ce data ies la pensie pt. limita de varsta?Stiu ca in 2019, dar in ce luna si ce data, ca sa-mi fac dosarul din timp.
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 00:42, 4 Martie 2017
Cererea de pensionare se depune începând cu data aniversării zilei împlinirii a 65 de ani (deci în anul 2019) la la casa teritorială de pensii din rază domiciliului dumeavoastră.
Darie Tudor a scris:

Cererea de pensionare se depune începând cu data aniversării zilei împlinirii a 65 de ani (deci în anul 2019) la casa teritorială de pensii din rază domiciliului dumeavoastră.

.... iulie 2019.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2017
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)
Cand se poate iesi la pensie ? ellenap ellenap Buna ziua.Pentru un barbat nascut pe 13.10.1954 cu o vechime in munca de 35 ani din care 9 ani grupa II-a.La ce varsta poate iesi la pensie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)