avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Am copil cu handicap care împlinește 3 ani pe data de 19.06.2017,sunt în plata indemnizația copil hadicap pina la 3 ani,în ce data trebuie sa reîncep serviciul pt a putea beneficia de stimulent de inserție? Nu înțeleg dacă este vorba de 60 de zile calendaristice sau lucratoare? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ElenaNastase , utilizator 17:56, 4 Martie 2017
Pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la data cand copilul implineste 4 ani, trebuie sa reveniti la munca anterior datei de 19.04.2017 .. adica , cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 3 ani de catre copil.

In speta, sunt zile calendaristice.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil Daliborka Daliborka Buna ziua in cauzl in care tatal este in concediu crestere copil (data nasterii copilului:27.08.15) pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului el ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Geanina Leascov Geanina Leascov Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu următoarea întrebare: Sunt in concediu de creștere copil, copilul împlinește 2 ani pe 09.01.2019, si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fru fru buna ziua! momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017! as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)