avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Speța Administrativa legea 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Speța Administrativa legea 230/2007

Avand in vedere ca un vecin doreste sa desfiinteze si sa dezafecteze utilajele din incaperea ce are ca destinatie spalatorie, va rog sa-mi spuneti daca stiti; se poate face acest lucru sau nu ? In primul rand nu stim daca spatiul acelei incaperi de la parter, prin constructie ( in acte ) are ca destinatie spalatorie sau uscatorie. Cert este ca acest spatiu detine cazan de apa racordat la gaze si reteaua de apa + spalator racordat la apa.
Se poate legal schimba destinatia lui (daca acesta este spalatorie) in uscatorie fara acordul primariei,al constructorului sau al furnizorilor de utilitati ? Nu cumva este necesar acordul furnizorilor DistriGaz, ApaNova pentru a se putea interveni la instalatie ?
Sper ca am reusit sa expun ideea. :O
:O:O
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:09, 4 Martie 2017
Sunteti asociatie de proprietari?
Da suntem Asociatie de Proprietari.
Asociatia de proprietari,reprezentantul legal al asociatiei nu detine cartea tehnica a constructiei ?
Daca nu detineti cartea tehnica puteti sa solicitati eliberarea unui exemplar de la serviciul urbanism din primaria teritoriala
daca instalatia este functionala,ar trebui sa existe contract furnizare gaze
Pentru dezafectare instalatie este obligatoriu sa existe acordul furnizorului de utilitati
Pentru instalatia de gaze trebuie sa solicitati la Distrigaz blocarea focului la spalatorie.
In rest puteti face orice modificari doriti deoarece spatiul intra in proprietatea comuna si asociatia de proprietari ii poate schimba destinatia.

Nici primarie, nici Apa Nova, nici constructor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la o situație de ne-tulburare de posesie: bună ziua, ... Virgiliu Lustun Virgiliu Lustun Referitor la o situație de ne-tulburare de posesie: Bună ziua, sunt din Brașov, referitor la situația în care ocup o încăpere din blocul vechi (1945) ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de proprietari s.sttefan s.sttefan Buna ziua Detin un garaj la subsolul unui bloc. Vă rog să-mi spuneti daca conform Legii 196 din 2018, art. 35 pct. 1, acest garaj face parte din condomeniu ... (vezi toată discuția)
Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea? garetbora garetbora Ce fac cu uscatoria? Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea, sta inchisa. Daca nu am apa nu am ce sa fac cu ea. Si nu e ok sa platesc intretinere si ... (vezi toată discuția)