avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare din somaj

Buna ziua a-si dori sa stiu daca ma angajez din timpul somajului si nu i-mi convine locul de munca pot reintra din nou in somaj sa continui cu lunile ramase.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 5 Martie 2017
Pai angajarea nu a fost dupa o perioada de proba de lucru de minim 2 saptamani ?!.. Suna putin ciudat, dar in fine.. Trebuie mers la AJOFM si intrebat acolo, ei stiu cel mai bine!
Ce fel de c.i.m. ati semnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)
Somaj anicol18 anicol18 Buna ziua. Am fost in somaj 6 luni. In urma cu 2 saptamani am fost la un interviu in urma caruia am fost acceptata pentru postul solicitat. La interviu mi s-au ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj peugen68 peugen68 Buna ziua, am o mare problema. Fiind in somaj de mai putin o luna mi-am gasit un loc de munca. Culmea am si fost angajat in cateva minute si trimis la munca. ... (vezi toată discuția)