avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut proces,evacuare din casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut proces,evacuare din casa

Buna ziua.
Ma numesc Cristofor A.Georgiana,sunt mama a doi copii in varsta de 1,5 ani respectiv 4,6 ani.pe scurt incerc sa expun problema cu linkul aferent dosarului:
Curtea in care locuiesc este compusa din trei parti printre care si tatal meu Cristofor V.Maricel .Fiecare sau judecat pentru obtinerea celorlalte doua parti intr-un final soldandu-se in data de 28-02-2017 cu pierderea procesului de catre tatal meu,iar eu Cristofor A.Georgiana locuiesc intr-o camera aflata in posesia uneia dintre parti care a castigat procesul.Si acum urmeaza intrebarea:
ce pot face sa nu fiu evacuata intr-un timp scurt,si daca mai pot intreprinde vreo actiune de actionare in judecata a celorlalti doi proprietari
Aici aveti link-ul dosarului
[ link extern ]
MULTUMESC FRUMOS PENTRU INTELEGEREA ACORDATA SI ASTEPT UNN RASPUNS FAVORABILDIN PARTEA DVS
Cel mai recent răspuns: adam2830 , utilizator 20:51, 5 Martie 2017
De principiu mai puteti formula contestatie la excutarea silita(evacuare) daca,indepliniti conditiile ptr.o astfel de actiune,mergeti la un avocat cu actele ptr.mai multe detalii.
multumesc frumos pt raspuns,dar ar fi dorit o detaliere mult mai ampla....sunt totusi multumita si cu cu acest raspuns...o seara cat mai frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am acces in propria casa - succesiune facuta, cote intabulate, dar inca in indiviziune qwerty1212 qwerty1212 Buna ziua, Este vorba de 1 apartament - cumparat de parintii mei. Dupa ce am pierdut-o pe mama, au inceput niste probleme incredibile, pe care nu le voi ... (vezi toată discuția)
Speta imobiliara vwwhite vwwhite Buna ziua !Va rog sa ma ajutati, nu stiu cum trebuie procedat in situatia mea, o sa incerc sa fiu cit mai scurt si explicit.Asadar, exista un imobil in care ... (vezi toată discuția)
Drept civil - evacuare Lucian27 Lucian27 Buna ziua Locuiesc intr-un apartament cu contract de inchiriere pentru 1996/2000 in baza legii 17/1994, 2000- 2004 in baza legii 114 si og ... (vezi toată discuția)