avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutație sau viză de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutație sau viză de flotant

Am domiciliul trecut in CI pe loc. Suceava, dar locuiesc in interes de serviciu in loc. Iași. Trebuie sa am mutație sau viza de flotant neapărat? Specific că locuinta din Iași este a socrilor mei care locuiesc in alta localitate.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:08, 5 Martie 2017
Fiind vorba de o locuire temporară, este sufient stabilirea reşedintei (flotantului).
Pentru înscrierea mențiunii de stabilire a reședinței în actul de identitate, persoana interesată se adresează serviciului public comunitar de evidență a persoanelor pe raza căruia locuiește temporar
Aveti nevoie de acordul unuia dintre socri si de actul de proprietate. Acordul il pot da si la un notar daca nu sunt in localitate pentru a va insoti la serv. de evidenta a persoanelor ori in fata politistului daca sunt intr-o comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viză de flotant Mădălina Alexandra D Mădălina Alexandra D Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. ... (vezi toată discuția)
Resedinta in localitatea unde lucrez? netsky netsky Buna seara.Daca locuiesc în interes de serviciu Intr o localitate e necesar sa mi fac reședința în această localitate?Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)