avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Am si eu o intrebare,ma chiama Marian ,muncesc la o firma de 6 luni,am un grad de handicap accentuat si impozitul pe salariul meu nu ar trebui sa fie impozitabil,angajatorul meu imi spune ca nu este el responsabil cu asa ceva am fost si la finante si ma trimite la angajator,si asta se repeta de 3 luni incoace,am fost de 4 ori cred ca au obosit din cauza mea:),as dori un sfat daca este posibil.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian233 , utilizator 13:43, 5 Martie 2017
Angajatorul este obligat sa respecte legea , in caz contrar fie sesizati in scris ANAF-ul, fie il actionati in instanta,
Multumesc ,asta am sa si fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Impozit pfa dorina49 dorina49 PFA care plateste impozit in sistem real poate trece la impozitarea la norma de venit? O persoana cu varsa peste 65 ani si cu un grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! În certificatul de handicap la beneficii apare și ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! În certificatul de handicap la beneficii apare și scutirea de impozitul pe venit. Dacă sunt în concediu medical, fiind pacient oncologic, mai ... (vezi toată discuția)