avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum ar putea un barbat cu bani sa se puna la adapost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum ar putea un barbat cu bani sa se puna la adapost de profitoare

In ziua de astazi s-a ajuns ca 50% dintre casatorii sa se sfarseasca cu un divort. Barbatii se casatoresc cu greu din cauza femeilor care se pare ca vor libertism. Primesc sex inainte de casatorie de la barbati mai aratosi decat ele, si nu vor sa-si coboare standardele. Sa citez dintr-o feminista pshiolog "Daca vreti sa va maritati va trebui sa ca voborati foarte mult standardele.".

80% dintre divorturi sunt inaintate de catre femei. 89% dintre divorturile din USA inaintate cu ajutorul unui avocat au in spate un client femeie. 90% dintre relatii si dintre casatorii incep si se sfarsesc strict la decizia femeii.
Nr. casatoriilor pe mia de locuitor a ajuns la mai putin de 50% fata de cat era inainte de 1950. ma uitam la avocati americani pe youtube. de ce divorteaza femeile? Pentru ca "not happy". "E un sot bun , e un provider bun, dar nu ma simt fericita". Se intampla. Nu cred ca femeia matura difera prea mult de femeia din liceu care schimba baietii ori de cate ori avea chef.

Nu vrea sa iau apararea doar barbatilor cu bani, desi ei sunt cei mai expusi. Sunt si femei in aceeasi situatie. Cunosc personal. Ea medic, el sofer. Au ajuns la divort si vor imparti 50,50. El nici nu prea lucra! Ea mergea la 2-3 pacienti acasa pt. 60-100 lei venit suplimentar zilnic. Ea salar de 7000 + atentii, el de 1600. Sa se mai chinuie sa-i ceara si pensie alimentara?!

In fine barbatul (sau femeia cu bani) este de multe ori pus(a) intr-o situatia proasta. Cum se poate el/ea apara, in Romania ca in eventualitatea unui divort sa nu dea 50% din avere unei femei care efectiv nu merita. Nu are sa vedeti niciodata femei, mature sexual care sa fie boschetare. De ce? Pentru ca de obicei tot ce trebuie sa faca o femeie este sa-si coboare standardele. Sa zicem ca sunt un tanar afacerist care are deja cateva sute de mii de euro. ce ar trebui sa facA?

Am vazut barbati care erau siguri ca le va ramane apartamentul pt. ca era luat inainte de casatorie. Pacat ca femeia a zis ca timp de 10 ani acel apartament s-a reparat de 3 ori. A fost el dat afara.

Sa nu te castoresti ar fi ceva. Desi unele femei iti imputa ca nu-ti fac copil decat daca te mariti cu ele. Insa si daca nu esti casatorit si stai in concubinaj o poti plati.

Contractre prenuptiale? In USA sau in Canada sunt un fel de hartie igienica...
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 11:06, 7 Martie 2017
Cred că e cea mai simplă întrebare la care încerc un răspuns.
M-am aflat într-o situaţie similară: ea bogată, eu sărac. I-am spus: That's me and I did not what to do because my mum can't make an other!
Am avut de ales între a bea un pahar cu apă rece, pentru a îmi trece sau să mă însor cu o fata bogată. Am ales ultima variant şi de atunci au trecut aproape 3 decenii.
Însituaţia dvs. vă recomad fie să alegeţi paharul cu apă rece, fie să veniţi în România să vă căsătoresc eu, nu înainte de a vă îndruma la notar pentru alegerea regimul separaţiei de bunuri. Acest regim este cel mai simplu dintre toate regimurile matrimoniale, întrucât fiecare soţ păstrează proprietatea, folosinţa şi administraţia tuturor bunurilor sale, având instituită doar obligaţia de a contribui la sarcinile căsătoriei.
In Romania puteti alege regimul matrimonial conf.art.329-338 NCC.
Daca iti epatezi bogatia, vei gasi conform. Prieteni, femei etc. Apoi..te descurci tu cu legea si avocatii scumpi: imprumuturi, partaje, pensii alimentare etc.
Va multumesc pentru raspunsuri, dar uite ca e problema.

Multi vorbesc de "convetii matrimoniale" sau dau sfaturi pe forum casatoriti/divortati insa nu e prea simt avand in vedere ca societatea rasei albe se axeaza pe proprietatea privata si nu cea de trib.

In USA ca de ex, trebuie sa-si ia si sotia si tu avocat pt. aceea conventie matrimoniala, altfel tipa plange si zice in fata unui judecator "am semnat acel act din cauza santajului emotional ca altfel ma paraseste! l-am semnat doar pt. ca l-am iubit". Tampul de judecator o crede si nu mai tine cont de acel act. Il declara nul.

E doar un exemplu.

+ tu faci conventie matrimoniala, dar in acel apartament se investesc sume de bani. Sume pe care nu le poti scoate inapoi deoarece nu poti da vopseaua jos de pe pereti ca de ex.

Sper ca intelegeti ce vreau sa zic.

Aici un link : [ link extern ]
Aici nu sunteți în SUA. Bunurile de dinainte de căsătorie rămân proprii și după căsătorie, iar pt cele comune, dacă nu vreți sa le împărțiți egal, adoptați la căsătorie regimul separației de bunuri.

Alte discuții în legătură

Casnicia si ...bunurile obtinute inaintea/dupa intemeierea ei gladia gladia Buna ziua, ma intereseaza cateva informatii legate de \\"siguranta\\" mea materiala in contextul unei casatorii viitoare .In acest scop va adresez cateva ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial van_gabriel2003 van_gabriel2003 Buna ziua, Doresc sa stiu daca printr-un contract prenuptial pot evita in caz de divort impartirea unor bunuri si imobile mostenite care sunt ale mele si ... (vezi toată discuția)
Olanda: drepturile asupra unui apartament dobândit prin donație de unul dintre soți, în caz de partaj. ce aș putea face ca să dovedesc autorităților olandeze că acel apartament este bun propriu? AndreB AndreB Buna ziua, In 2005 eram casatorita si tatal meu mi-a cumparat un apartament din economii proprii , dar la notar am specificat ca tatal meu este procurator de ... (vezi toată discuția)