avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chiosc de ziare amplasat langa magazin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chiosc de ziare amplasat langa magazin

Buna ziua
Intampin urmatoarea probema:In urma cu cateva zile primaria a dat acordul pentru amplasarea unui chiosc intr-o intersectie strada x cu strada Y Asa scrie in autorizatie .Nimic mai mult cu privire la amplasamentul exact al chioscului.Problema este ca propietarul chioscului l-a amplasat langa magazinul meu la 50 cm de zidul magazinului langa fereastra.Nu acopera fereastra este chiar langa dar fereastranu se mai vede din anumite pozitii din strada.
Intrebarea mea este :Nu trebuie pastrata o distanta minima fata de cladirea cu magazinul pe care il detin ?
La ce distanta de blocul unde este amplasat magazinul incepe domeniul public?
Cel mai recent răspuns: skynetmhmh , utilizator 09:49, 14 Septembrie 2009
daca a primit autorizatie de amplasare, atunci in mod legal s-a luat in calcul pastrarea unei anumite distante. Raportat la distanta de unde incepe domeniul public, la aceasta intrebare va puteti raspunde dvs uitandu-va in actul de proprietate al imobilului. E posibil sa aveti surpriza ca si magazinul sa fie amplasat pe un teren ce apartine statului.
Nu.Tocmai asta este.In autorizatia de amplasare specifica doar intersecta strada X cu strada Y dar nu amplasamentul exact in care din cele 4 colturi ale intersectiei,sau alte precizari.Individul a amplasat unde a crezut dansul de cuviinta si s-a apropiat f mult de peretele meu la 40 - 50 cm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta dintre gardul meu si casa vecinului picu_mihai picu_mihai buna ziua!Ma numesc mihai si sunt din oras pantelimon....actualul proprietar care a luat ternul de langa mine si_a facut casa pe toata suprafata terenului(cea ... (vezi toată discuția)
Probleme de proprietate garbiny garbiny Buna ziua,am 3 intrebari: 1. Conform Noului cod civil,art.612:” Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)