avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Concediul de Cresterea Copilului
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Concediul de Cresterea Copilului

Buna ziua ! Am si eu nevoie de niste lamuriri va rog...deci lucrez la o firma de 1 an si 8 luni...perioada nedeterminata insa din iulie 2016 mmi-am schimbat salariul si functia...tot cu perioada nedeterminata. Din mai e posibil sa nu mai aiba nevoie de noi si as vrea sa stiu...daca raman fara loc de munca si pana in vara nu-mi gasesc alt loc de munca...daca raman insarcinata mai pot beneficia de indemnizatie ptr. cresterea copilului? Explicati-mi,va rog toate detaliile in acest scop...Sau daca ma baga in somaj...ce indemnizatie as putea avea? Daca salariul meu in prezent este 6000ron in cartea de munca....

Alte discuții în legătură

Beneficii șomaj am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a încheiat cim pe 17 ... Habbabear Habbabear Am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a. Încheiat CIM pe 17 iulie. Pe 1 august o sa termin scoala postliceala și am înțeles ca îmi pot baga dosar de ... (vezi toată discuția)
Buna… am si eu o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru ... Roxanalaura95 Roxanalaura95 Buna… am o intrebare in legatura cu indemnizatia pentru cresterea copilului… sunt insarcinata in 3 luni….. am lucrat cu carte de munca 8 luni.. 2 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)