avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce e de făcut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce e de făcut

În ultimii ani mi s-au adunat 78 de zile de concediu ( inclusiv cele de anul acesta ) , nu din cauză că nu am vrut să le efectuez , ci pt. că nu s-a putut datorită procesului de producție in care sunt implicat . Conform legii care mi-a fost adusă la cumoștință în urmă cu 5 zile (12/2015 ce a fost pusă în aplicare în cadrul firmei noastre doar acum ) am pierdut zilele de concediu ce mi se cuveneau pt. perioada anilor trecuți ( 2013 - 2015 ) Ce mă sfătuiți să fac ?
Cel mai recent răspuns: madalinatone , utilizator 10:58, 6 Martie 2017
sesizare la itm, societatea era obligata sa aiba o planificare a concediilor anuala, ce se face in luna decembrie pentru anul viitor si dumneavoastra erati oarecum obligat sa stati in concediu de odihna cel putin o perioada de 10 zile legate intr-un an.
faceti cerere scrisa catre conducere ca vreti concediu 2 saptamani, dar o faceti cu nr de inregistrare si pastrati o copie, raspunsul va va ajuta la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Refuz aprobare concediu Vioreld Vioreld Buna ziua! Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si ... (vezi toată discuția)
Am restanta 27 de zile de concediu neefectuat . firma la care ... Lcvt Lcvt Am restanta 27 de zile de concediu neefectuat . Firma la care lucrez n-ea pus sa planificam CO la începutul anului 2020 și 2021, dar nu sa ținut cont de ... (vezi toată discuția)