avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spaţiu comecial la parterul blocului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spaţiu comecial la parterul blocului.

Exista urmatoarea situaţie:La parterul blocului se afla un spațiu comercial din construcție ,care nu are legatură cu blocul de nici un fel,contracte cu furnizorii separat ghena de gunoi separat ce mai totul este individual dacă imi poate spune cineva ce datorii si pentru ce trebuie sa plateasca proprietarul acestui spatiu cand functioneaza?dar când este închis de mai mult de un an?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 11:16, 9 Martie 2017
Este separat cu toate contractele de utilitati dar prin spatiul respectiv trece vreo teava care sa intre in bloc (apa sau caldura)?
Daca nu are absolut nicio o legatura cu blocul atunci nu plateste decat furnizorilor cu care are contract.
Trebuie sa plateasca pt. administrator , reparare fatada, curatenie in fata blocului,
In mod normal trebuie sa plateasca pt toate instalatile comune ale blocului, ei sunt proprietari pe tot ce este comun in bloc.
Spatiul comercial nu are fatada comuna cu a blocului si nici spatiul din jurul blocului ptr ca apartine domeniului public. Blocul poate sa aiba drept parti comune centura care este in jurul blocului.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere ascensor pentru garaje si spatiu comercial olticris olticris La parterul blocului exista un spatiu comercial avand o cota indiviza conform foii de avere din cartea funciara colectiva. Cheltuiala cu intretinerea lunara a ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza pe parcare, piscina si sala de fitness Ancagnn Ancagnn Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc rezidential si un loc de parcare. Am inteles de la administrator ca se aplica cota indiviza si pe acel loc ... (vezi toată discuția)
Reparatie balcon vecini Anca_Macrina Anca_Macrina Locuiesc la etajul V intr-un bloc cu 10 nivele. Baza balconului de deasupra mea (de la etajul VI) este fisurat pana la fierul-beton si lipsesc din ea bucati de ... (vezi toată discuția)