avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cadru militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cadru militar

Poate beneficia o persoana de OG nr.82/2006 daca a participat la actiuni militare in perioada 1999-2001???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 6 Martie 2017
Calitatea de "Militar Veteran" sau "Veteran" se atribuie personalului militar și civil care a participat, începând cu anul 1990, la acțiuni militare și îndeplinește condițiile prevăzute de OUG 82/2006.

acţiuni militare - misiunile, operaţiile şi activităţile de pregătire a acestora, prevăzute la art. 2 alin. (1) şi art. 3 alin. (3) din Legea nr. 121/2011privind participarea forţelor armate la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, cele pentru contracararea şi limitarea efectelor acţiunilor teroriste, cele de poliţie aeriană şi de intervenţie cu nave, precum şi alte misiuni cu potenţial ridicat de risc, stabilite prin ordin al ministrului apărării naţionale, desfăşurate pe teritoriul statului român;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit locuinta-militar veteran LUCIA15 LUCIA15 In cazul militarilor veterani, cei care au luptat in Afganistan si Irak, beneficiaza de scutire de impozit pentru locuinta? (vezi toată discuția)
Se mai poate beneficia de scutirea de impozit prevazuta de codul fiscal, daca acesta face trimitere la o lege care a fost abrogata? ctm ctm Concret: Art. 456, al. 1), lit. p) din Codul Fiscal (L 227/2015) prevede, la capitolul [u]scutiri[/u] de impozit/taxa pe cladiri faptul ca acesta ... (vezi toată discuția)
Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)