avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu paternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu paternitate

Buna ziua!

in cazul in care si mama si tatal sunt salariati dar tatal opteaza pentru concediu de paternitate as vrea sa stiu cand poate solicita acest lucru tatal, dupa 42 zile de lauzie ale mamei?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: centru_cta , utilizator 11:38, 7 Martie 2017
Tatal copilului poate intra in CCC dupa ce mama termina concediu de maternitate.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru crestere copil pana la 2 ani mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA ZIUA daca sotia a nascut pe 04.03.2014, este salariata dar nu poate beneficia de CCC pana la doi ani deoarece nu are stagiu de cotizare complet, din ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc florentinos florentinos sotia mea are 8 luni de cand e angajata si nu poate intra in concediu maternal.eu in scimb lucrez de ceva ani la o firma si as vrea sa stiu cum pot intra eu in ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua.....ambi parinti sunt salariatii aceleiasi firme insa tatal doreste sa intre in CCC ...copilul este nascut pe 09.08.2015 pana cand trebuie mama sa ... (vezi toată discuția)