avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Depunere inscrisuri in original
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Depunere inscrisuri in original

A formulat cineva o plingere impotriva mea pentru fals si uz de fals. Am primit o scrisoare de la politie prin care mi se cere sa le depun in original inscrisurile contestate. As vrea sa aflu daca am obligatia sa depun aceste scrisuri in original si daca exista un text de lege in acest sens, intrucit in cei de la politie nu am incredere. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasilema , utilizator 16:03, 7 Martie 2017
Daca asa a dispus organul de UP, trebuie sa le predati, sub luarea ca dovada.
Daca nu predati de bunavoie, organul de UP prin ordonanta dispune ridicarea silita.
Va multumesc mult domnule avocat pentru raspunsul dumneavoastra, inscrisurile contestate in original nu sint la mine ci intr-un dosar civil la judecatorie in vederea unei expertize grafice admise. Imi faceam griji deoarece eu nu le-am putut depune la politie dupa cum mi-au cerut.
In aceasta situatie, depuneti copii si precizati motivul pentru care nu aveti originalele sa faca ei demersuri daca vor sa le obtina.
Va multumesc mult domnule avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Espertiza grafica-contestare paul_stroe paul_stroe Buna ziua. Este vorba despre un dosar penal, acuzatia este fals si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Obiectul falsului il face o scanare ... (vezi toată discuția)
Plingere penala gaby83 gaby83 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti cum sa procedez in acest caz: Am fost anuntat de catre un lucrator de politie din comuna ca persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Promovare o noua plingere penala tobescu tobescu Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am ... (vezi toată discuția)