avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... D200 incompleta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

D200 incompleta

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns? In anii trecuti nu am completat rubrica *2.1 Contributii sociale obligatorii, potrivit legii* din D200, doar cheltuieli deductibile, unde am inclus cass si pensii este vre-o problema? exista implicatii fiscale?
Mentionez ca sunt in sistem real.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:19, 6 Martie 2017
Asta ar trebui sa mergeti si sa intrebati la ei la ghiseu. Din moment ce era acolo rublica pentru acele valori si aveati si documente doveditoare ca ati facut acele plati, trebuia sa le fi trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D200 contributii sociale obligatorii Alina_1 Alina_1 Buna ziua, In legatura cu D200, la rubrica*Cheltuieli deductibile, exclusiv contributii sociale obligatorii*, la ce contributii sociale obligatorii se ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa modimpex modimpex bună ziua! vă rog să-mi spuneți dacă contribuțiile sociale și impozitul pe salar achitate pentru salariații unui pfa sunt cheltuieli deductibile? de ... (vezi toată discuția)