avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca acesta nu a raspuns solicitarii

Parintii au custodie comuna. Minorul locuieste cu mama. Mama ii solicita tatalui sa se implice in activitatea scolara, in activitatile extrascolare, sa mearga impreuna la medic, etc. Tatal nu raspunde la solicitari. Ce se intampla? Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca acesta nu a raspuns solicitarii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:09, 10 Martie 2017
sa faca solicitarile prin email sa mesaje text
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
Consuela Scarlat, Avocat
Eventual pe adresa de mail de la servici daca o are, sau ar putea trimite notificare la adresa lui sa ii transmita o adresa de mail pe care sa ii comunice informatii despre copil.
Hotărârea e definitivă? Dacă NU, faceţi urgent apel.
Comunicaţi cu domnul tată numai în scris, cu siguranţă are adresă de email; dacă nu are, are un număr de telefon la care să-i trimiteţi SMS, pe care îl veţi salva, ca şi dovadă.În fiecare zi de program de vizită, chemaţi un martor să vadă că nu vine, eventual faceţi un tabel cu datele când trebuia să vină şi n-a venit şi rugaţi martorul să semneze.
Înainte de fiecare zi de program de vizită, scrieţi-i mail şi-l întrebaţi dacă vine, să pregătiţi copilul de plecare.După ce nu vine, scrieţi-i iarăşi că a fost aşteptat.
Vă aşteaptă o perioadă lungă de stres şi învinuiri, toate în interesul superior al copilului.
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
Martonze, utilizator
Nu se intampla nimic. Pentru ce aveti nevoie de dovezi?
Depinde de ce i s-a dat si a fost obligat...ca fiind necesar si suficient...prin hotararea definitiva a instantei. Daca plateste pensia si vine la program...nu aveti temei in a-i solicita mai mult. Asadar...ce vreti sa dovediti?
Incercati sa intelegeti ca, odata divortul pronuntat, nu mai aveti la dispozitie balacareala casnica cum ca dvoastra tre sa va ocupati de toate nevoile copilului.
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
asaofi, utilizator

Alte discuții în legătură

Minor in custodie totala, plangere penala de catre fostul sot Gabriela_S Gabriela_S Buna ziua! Am divortat acum 4 ani si am obtinut custodia totala asupra fiului meu, atunci, in varsta de 5 ani. In tot acest timp, fostul sot a avut si are ... (vezi toată discuția)
Presiuni telefonice motivate de pastrarea legaturii cu minorul ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie cu care ma contrunt de ceva vreme. In urma separarii de tatal copilului , am facut proces pentru ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor si amenintarile tatalui copilului impotriva mamei acestuia liviaspirea liviaspirea Buna ziua, sunt divortata de 4 ani si am custodia unica a minorului in varsta de 7 ani. In toti acesti ani, tatal biologic a vazut copilul doar de 3-4 ori, ... (vezi toată discuția)