avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna seara, vreau sa deschid un SRL, activitatea principala fiind agricultura, cod CAEN 01. Cate activitati principale pot trece in statutul societatii si cate activitati secundare. Daca as dori sa devin arendas, trebuies trecute anumite coduri CAEN?
Cel mai recent răspuns: IrinaDinescu , utilizator 17:10, 7 Martie 2017
Buna ziua,

O activitate principala, oricate vreti secundare.

Arendas? La ce va referiti mai exact?
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns. Mai exact sa luam pamant in arenda in baza unui contract, de la persoane fizice iar noi sa-l lucram iar la sfarsitul anului agricol sa platim sau sa dam cota parte din cereale, in functie de cum o sa fie stipulat in contractul de arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate pvs pvs Am 30 ha de pamant in arenda si doresc sa infiintez o societate. Eu as prefera o interprindere individuala neplatitor de tva(pentru ca e contabilitatea simpla ... (vezi toată discuția)
Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare teren jetli jetli Bună ziua! Am o problemă la care nu găsesc o soluţie. La noi în sat este o persoană care de mulţi ani deţine în arendă pământurile bătrânilor ... (vezi toată discuția)