avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ce se poate intampla?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ce se poate intampla?

Buna ziua .
Fostul meu prieten , a venit la mine in casa si eram cu actualu meu prieten , era beat ,a condus beat , dar aici in casa mia dat cu capul in gura , am chemat politia si dupaia nu stiu ce ia facut , ia luat permisu din cauza ca la prins beat .. Si un organ de. Politie a fost in casa si ne a luat datele si ni sa spus ca vom fi chemati la post , si pe urma sa aud ca ia trimis dosaru la tribunal ... Ce i se piate intampla Fostului , .
Cel mai recent răspuns: ovidiumarginean , utilizator 18:22, 7 Martie 2017
Fostului i se pot întâmpla mai multe lucruri, pentru intrarea fără drept în locuința dvs., pentru violențele exercitate asupra dvs. Cu privire la aceste aspecte, depinde și de dvs. dacă doriți să fie tras la răspundere penală, ori îl iertați. Însă privind conducerea autoturismului în stare de ebrietate nu puteți face nimic, pentru că oricum va răspunde penal.
Inainte de a raspunde penal , trebuie sa se faca dovada faptului ca a condus un autovehicul pe drumurile publice, in stare de ebrietate. La cum a fost prezentata situatia e destul de dificil , dar poate sunt si alte elemente la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare parazitii parazitii In data de 23/02/2010 Am fost cu mai multi prieteni intr`un OMW ne`am comandat cate`o bere 2 3 ... pe urma un prieten de`al meu a avut niste discutii verbale ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente AnyaD AnyaD Buna seara (ziua). Acum 2 zile, sotul meu, aflat in stare avansata de ebrietate, sa luat la cearta si la bataie cu un alt baiat, iar in momentul acela trecea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - pentru conducere IoMan IoMan Buna ziua, Toamna trecuta intorcandu-ne de la o petrecere, trei persoane (eu, o prietena si un prieten), cu masina personala (eu si prietenul meu fiind in ... (vezi toată discuția)