avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare pe intersectie pe drumul public in zona rurala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare pe intersectie pe drumul public in zona rurala

Am un vecin care parcheaza in intersectie pe un drum public, gardurile proprietatilor au fost construite de cca 10 ani incoace, politia comunei sustine ca nu exista nici o lege pe care acesta ar incalca-o. Nu imi vine sa cred, Nu cunosc cu siguranta clasificarea drumului dar apare in cadastru, este in inventarul primariei si este drumul principal si singurul de acces catre circa 10 case sau mai mult.

Alte discuții în legătură

Parcare drum acces in intersectie dpodbereschi dpodbereschi Buna ziua, In urma unor probleme, cu un vecin care impiedica traficul, intr'o intersectie pe un drum de acces intr'o comuna, politia si unii din primarie ... (vezi toată discuția)
Alee de acces paula38 paula38 Buna ziua,in urma cu 5 ani am cumparat un imobil intr-o comuna ,in acte vechiul proprietar cedase 2 metrii,pt alee de acces,in prezent eu pt accesti 2 metrii ... (vezi toată discuția)
Acces la drum ungureanu marioara ungureanu marioara buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul ... (vezi toată discuția)