avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare drum acces in intersectie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare drum acces in intersectie

Buna ziua,

In urma unor probleme, cu un vecin care impiedica traficul, intr'o intersectie pe un drum de acces intr'o comuna, politia si unii din primarie spun ca nu au ce face, nu exista nici un indicator, este un drum catre casele noastre proprietate personala, apare in cadastru si este in administratia primariei, nu stiu exact daca este drum comunal, daca este drum satesc, vicinal, se poate parca in intersectie sau este in functie de clasificarea drumului?
Cel mai recent răspuns: petre68 , utilizator 01:18, 3 Martie 2017
Legea interzice parcarea la mai putin de 5m de o intersectie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea si stationarea pe drumuri satesti de acces la locuinte dpodbereschi dpodbereschi Buna ziua, As dori sa stiu care sunt legile care reglementeaza parcarea si stationarea pe un drum satesc, este vorba de o ulita care este un drum de acces ... (vezi toată discuția)
Acces la drum ungureanu marioara ungureanu marioara buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul ... (vezi toată discuția)
Cine are prioritate? yo686 yo686 __________| |_______ a2 __________ _______ | a1 | * se da intersectie fara semafoare, indicatoare, ... (vezi toată discuția)