avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... LA ACHIZITIONAREA UNUI CONTRACT TV CABLU ,ÎN CÎT ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

LA ACHIZITIONAREA UNUI CONTRACT TV CABLU ,ÎN CÎT TIMP POT SA REZILIEZ CONTRACTUL DAC NU-MI CONVINE ? VA MULTUMESC

CONTRACT TV CABLU
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:01, 7 Martie 2017
Puteti denunta contractul conform clauzelor din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neandeplinirea prevederilor contractuale cu firma cablu tv. rodica_post rodica_post Buna ziua, In luna aug.2009,s-a intocmit un contract prestari servicii cu o firma cablu Tv. Din motive -inca necunoscute-,firma in cauza nu a ... (vezi toată discuția)
Serviciu furnizare internet MaxTattoo MaxTattoo Am incheiat acuma 3 ani un contract de furnizare INTERNET - Cablu TV cu compania [editat] Timisoara. Acestia mi-au GARANTAT 10 mega/secunda de trafic plus o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)