avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neandeplinirea prevederilor contractuale cu firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neandeplinirea prevederilor contractuale cu firma cablu Tv.

Buna ziua,
In luna aug.2009,s-a intocmit un contract prestari servicii cu o firma cablu Tv.
Din motive -inca necunoscute-,firma in cauza nu a respectat contractul in vigoare prin conexiunea contractuala.
Protectia consumatorului , refuza o sesizare in acest sens.
Care ar fi o cale legala de solutionare in aceasta cauza ?
In temeiul contractului de mai sus,s-a reliziat la cerere contractul cu alta firma de cablu Tv. in ideea ca va fi facuta o alta conexiune.
In contractul cu noua firma de cablu Tv.este mentionata o Clauza de confidentialitate in care se prevede ca nu trebuie sa fie denuntate eventualele "probleme"pe care firma le va produce partii contractante.

va multumesc anticipat !

cu stima si respect,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:20, 16 Decembrie 2009
Oare acea clauza de confidentialitate nu este una ABUZIVA?
De ce sa nu se poata denunta eventualele probleme pe care acea firma le va produce partii contractante?
www.avocatnet.ro/content/art...

Daca Protectia Consumatorului refuza solutionarea unei sesizari,o alta cale legala ar fi introducerea unei actiuni in raspundere contractuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de valoare redusa - exceptie procesuala SpeedOfSound SpeedOfSound Buna seara! As dori sa cer sfatul unui profesionist intr-o problema de care m-am lovit recent si vreau sa multumesc anticipat tuturor celor ce doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Serviciu furnizare internet MaxTattoo MaxTattoo Am incheiat acuma 3 ani un contract de furnizare INTERNET - Cablu TV cu compania [editat] Timisoara. Acestia mi-au GARANTAT 10 mega/secunda de trafic plus o ... (vezi toată discuția)
Conditionare reziliere contract automtics_rules automtics_rules Buna ziua, se pare ca este o practica obisnuita a operatorilor de cablu/internet sa conditioneze rezilierea contractelor de plata facturilor. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)