Buna ziua,
Primaria a refuzat sa imi dea copii dupa documentele care au stat la baza reconstituirii dreptului de proprietate asupra unui teren ce a apartinut unchiului meu decedat inainte de 1989, am castigat procesul si am obtinut sentinta definitiva si irevocabila in instanta prin care Primaria era obligata sa imi puna la dispozitie aceste documente, deoarece reprezinta informatii de interes public.In continuare Primaria nu doreste sa imi dea aceste acte nici prin executare silita. Prin urmare nu stiu cat teren a avut unchiul meu si nici unde a fost situat cu precizie doar stiu localitatea unde s-a aflat. Acest teren a fost retrocedat unor persoane straine de familia noastra care nu au legatura de rudenie cu unchiul meu, terenul acum se afla la acesti oameni. Pot da in judecata Primaria, deoarece desi a fost obligata sa imi puna la dispozitie actele retrocedarii acest lucru nu s-a intamplat..pot cere daune materiale de la Primarie suma de bani aferenta de 8 Ha cat stiu eu ca a detinut unchiul meu ?
Da..acest lucru poate fi facut ...dar eu intrebam in privinta hectarelor de teren care valoreaza mult mai mult .....trebuie sa dau din nou primaria in judecata si sa cer daune materiale?...in baz carui temei de dreptpot face acest lucru?