avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

buna ziua si scuze de deranj as dori o informatie legata de extrasul de carte funciara:am nevoie de acest document pentru a gaja cu el la serviciu dar nu stiu exact de care varianta a lui am nevoie de ext de cf informativ sau de cel de autentificare poate cineva sa ma ajute ?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 17:07, 14 Septembrie 2009
Cereti un extras de carte funciara si apoi il autentificati ,deoarece o sa va ceara sa il legalizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Verificare propietar la cadastru Serghei_B Serghei_B Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa cumpar un imobil si daca pot verifica la cadastru respectivul imobil daca este liber de sarcini ( sa nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)