avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa procedez?

Locuiesc in scotia,am un copil de 11 ani,si sotia ,dupa 12ani de casnicie ,a ales sa paraseasca domiciliul,,pe care il avem ,cu chirie,dar cu contract,plecand in spania la asa numit amant acum aproximativ o luna !specific copilul este cu mine ,este la scoala ,am castig suficient pentru intretinere .cine ma poate ajuta cu sfaturi ,cum sa procedez in asemenea situatie?o pot declara ca a parasit domiciliul,abandon de familie!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:59, 7 Martie 2017
Ar trebui sa întrebați un avocat acolo unde sunteți. Nu cred ca știe cineva ce legi au în Scoția, dacă acolo interesează pe cineva ca a plecat sotia de acasă.
Dacă ați fi aici, v-aș sfătui sa dați divort, e tot ce puteți face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția s-a mutat cu copilul la mama ei, după care a plecat la muncă în italia. cum mă ajută legea în acest caz? Cornel dorneanu Cornel dorneanu Soția mea fără cearta fără vre-un semn motivat de vreo discuție în prealabil, ia copilul in varsta de 8 ani jumatate sub motivul că se duce la soacra ... (vezi toată discuția)
Care sunt sansele sa raman eu cu fetita dupa divort? Macrimarius Macrimarius Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)
Sotie plecata de acasa la amant se intoarce pentru a intenta divort cu adresa de domicilui mariatomescu mariatomescu Sotia unui prieten a plecat de acasa, in chirie la amant, cu tot cu copil, acum mai bine de jumatate de an. Intrucat in tot acest timp, nu s-a inteles amiabil ... (vezi toată discuția)