avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaraţia pe propria răspundere dată de salariat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaraţia pe propria răspundere dată de salariat privind adresa unde locuieşte efectiv.

Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog cu un model de declaratie pe propria răspundere dată de salariat privind adresa unde locuieşte efectiv (atunci când aceasta este diferită de adresa din cartea de identitate)?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 20:24, 7 Martie 2017
Buna seara,

Subsemnatul........... (numele dvs) identificat cu .... (completati spatiile cu CNP, serie nr carte de identitate eliberata la de catre..) cunoscand dispozitiile art. 326 Cod penal privind falsul in declaratii, prin prezenta declar pe proprie raspundere ca am reședința în............. nu în ..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta deducere suplimentara Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in ... (vezi toată discuția)
Declaraţie pe propria răspundere a angajatorului olden olden DECLARATIE * Subsemnatul ................................ cetatean ................................., nascut la data de ............................., ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic pentru o mamica angajata a carui sot lucreaza in strainatate Dani Jurca Dani Jurca Buna seara, Cumnata mea lucreaza la o patiserie si din cauza masurilor de urgenta luate in ultimul timp, ar trebui sa intre in somaj tehnic. Are doi copii, ... (vezi toată discuția)