avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru cu contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru cu contract de comodat

Buna ziua,
vreau sa deschid un punct de lucru pentru firma fiicei mele.Am gasit spatiu pentru care as vrea sa fac contract de comodat,deoarece acest spatiu apartine verisorului sotului meu si nu vrea contract de inchiriere.Pe scurt,imi da voie sa folosesc spatiul pentru o perioada de timp ,fara a-i plati chirie.
As dori sa stiu daca este valabil un contract de comodat pentru deschiderea punctului de lucru(cabinet veterinar,in cazul meu) sau trebuie neaparat semnat un contract de inchiriere?
Daca pot folosi contractul de comodat,trebuie semnat si la notar?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: florymic , utilizator 11:13, 8 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult ! deci nu este necesar la notar....O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)
Urgent spatiu comercial Am o SC si vreau sa donez folosinta unui spatiu ce-mi apartine unei alte firme. Cum pot face ina sa fel incat sa nu trebuiasca firma respectiva sa imi ... (vezi toată discuția)
Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)