avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu 2 minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu 2 minori

Buna soția ma anunțat azi ca baga la divorț deoarece este cu altcineva. Eu lucrez în Germania. Leam trimis în fiecare luna bani și lunile de vara am fost acasă. Am încercat sa o opresc chiar am fost de acord sa stau cu ea asa ea cu celalalt de dragul copiilor sa nu fie traumatizați dar ea este decisa.întrebarea este asa este vreo șansă să câștig eu copii pt ca nu sunt de acord sa stea cu ea și cu celalalt. Acum doar copii vreau sai protejez cum pot.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:34, 8 Martie 2017
Custodia va fi ( probabil) comuna.
Nu prea aveți șanse dar puteți încerca.
Nu se știe niciodată...
Custodia va fi comună, iar locuința va fi stabilită la unul dintre părinți. Se va lua în considerare și condițiile pe care fiecare părinte le poate asigura dar și dorința copiilor (dacă sunt destul de mari să-ți exprime opinia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea facuta de copil conteaza in cazul unui divort? Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua! Ma aflu in situatia unui viitor divort! Sotia este plecata in Germania la munca , traieste cu cineva.iar eu sunt acasa cu fetita de 13 ani.Locuim in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mama asupra copiilor gabriela94 gabriela94 buna , as vrea si eu sa stiu ce drepturi am asupra copiilor pe care ii am deja in crestere momentan pana cand se va da sentinta de divort, as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)