avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua! Am nascut in 12 februarie 2016 si am optat pentru concediu de maternitate de doi ani. Acum fetita are aproape 1 an si o luna si recent mi s-a oferit un loc de munca de la 1 aprilie. As putea sa reincep munca de la acea data si sa primesc si stimulentul? In ce valoare este? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 9 Martie 2017
Nu se pierde stimulentul , daca realizati venituri supuse impzitulu pe venit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent crestere copil Jeremy Jeremy De cresterea stimulentului de la 616 lei la 650 lei de la 01 APRILIE 2017 beneficiaza si parintii care primesc deja stimulent? Multumesc (vezi toată discuția)
Cu cat timp?? Nucolas Nucolas Cu cat timp inainte sa implineasca copilul 2 ani incep munca? (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil pana la 2 ani cristina_maracineanu22 cristina_maracineanu22 Buna ziua, As avea nevoie de o parere avizata in ceea ce priveste urmatorul subiect: Pe data de 01.07 copilul meu a implinit 2 ani (eu fiind in CIC). In mod ... (vezi toată discuția)