avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din vanzare autoturism
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din vanzare autoturism

Buna ziua,
Sunt persoana fizica si am vandut un autoturism catre o societate comerciala. Valoarea autoturismului este de 7000 euro. Am incheiat contractul de vz-cu, s-a trecut suma de 7000 euro in el. Plata in schimb mi-a facut-o printr-un cont bancar. Ma intereseaza daca eu ca persoana fizica mai am vreo datorie catre stat adica impozite, taxe, etc. ?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren de pe persoana fizica pe firma Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Am o intrebare. As dori sa vand un teren de 1500 mp de pe persoana fizica pe firma care este tot pe numele meu si as vrea sa ca pretul sa fie de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare intre tata si fiu Aleahim21 Aleahim21 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate ca tatal, proprietar al unui imobil sa vanda tot imobilul catre un fiu (desi mai are un copil). Tatal e ... (vezi toată discuția)
Satisfacerea obligatiei de plata in natura Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am o mare nelamurire in ceea ce priveste urmatoarea speta Seful meu a vandut unei societati comerciale anumite produse, facura ridicandu-se la ... (vezi toată discuția)