avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu gaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu gaj

bunaziua as dori sa imi spuneti si mie daca pentru a gaja la locul de munca cu apartamentul e nevoie de extras de carte funciara informatiomal sau de extras de carte funciara de autentificare si de unde se obtin aceste acte
Cel mai recent răspuns: reludd , utilizator 11:12, 15 Septembrie 2009
daca aveti calitatea de gestionar la locul de munca garantia asupra gestiunii este constituita dintr-o suma de bani, retinuta din salariu lunar, depusa la CEC pe numele dv. si la dispozitia societatii.vedeti legea nr.22/1969, chiar daca este veche, legea este in vigoare...
Chiar doriti sa gajati apartamentul la locul de munca?

Daca sunteti salariatul, va sfatuiesc sa va mai ganditi.
Daca sunteti angajatorul, mi se pare ca abuzati de disperarea oamenilor de a avea un loc de munca.
multumesc am citit legea la care faceati referire si da....este veridica si partea cu retinerea unei sume de garantare din salariu...dar mi s-a cerut si un extras care sa ateste statutul apartamentului ...daca este sau nu constituit ca si gaj in alta parte ....si din cate am citit eu asta se poate dovedi prin extrasul de carte financiara de informare ....vroiam sa imi confirmati daca acesta este actul de care am nevoie
Da, extrasul de carte funciara contine faptul daca imobilul este sau nu grevat de sarcini.
Stimate Domn,
Sunt foarte curioasa ce slujba ati gasit de sunteti dispus sa va puneti apartamentul gaj... si sunt la fel de curioasa in ce baza se face contractul asta de gaj????
Recunosc ca nu am mai auzit de un astfel de contract de munca... Una e garantia de 10% din salariu prevazuta pentru gestionari, dar ce spuneti Dvs....
Ne puteti lamuri, va rugam?
Multumesc.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin

Alte discuții în legătură

Contract notarial pentru imprumut cu garantie imobiliara mirela_lucica mirela_lucica Buna ziua ! As dori sa pun cateva intrebari ,si daca se poate sa aflu ceea ce ma intereseaza ! Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani , cu contract la ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala in avans ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua.Mi-am gasit un post de secretara, casiera etc.(adica om bun la toate:D) la biroul unui executor judecatoresc, si problema e ca imi cere garantie ... (vezi toată discuția)
Sanctionare gestionar mihai _cosmin mihai _cosmin Buna ziua as dori si eu sa imi explice cineva ce sanctiuni se pot lua asupra unui gestionar care:a fost angajat in functia de gestionar ,cerandui-se sa aduca ... (vezi toată discuția)