avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 112 februarie 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 112 februarie 2017

buna ziua,
a incercat cineva depunerea declaratiei 112 aferenta lunii februarie 2017?
azi am incercat sa depun si imi apare eroare ca in acest moment nu se poate depune pt februarie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: PopescuCornelia , utilizator 16:28, 9 Martie 2017
Buna ziua,
Acest raspuns, l-am primit:
" In acest moment aplicația D112 este in curs de actualizare ca urmare a
modificărilor legislative prevazute in OUG nr 3/2017 . Estimam ca in cursul
săptămânii aceasta va fi disponibilă pe site-ul ANAF.

Multumim."
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 s.c.serv ad loc s.r.l. s.c.serv ad loc s.r.l. In anul 2015 asociatiile de proprietari nu vor mai depune declaratia 205, informatiile din acest formular cu privire la impozitul pe salarii vor fi mentionate ... (vezi toată discuția)
Noul format al declaratiei d 112 v2.0.0 cornelusha cornelusha Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie cum trebuie procedat daca asoc noastra de propr. are conventii civile pentru admin si op.ecologic( pentru ambii se ... (vezi toată discuția)