avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala

Bună ziua , am fost contactată de la primărie pt a mi fc ancheta sociala la domiciliu pe baza că eu am sotul plecat din tara . Intradevar soțul muncește că șofer de tir de nu fc comunitate vine acasă la 2 sapt .Eu nu beneficiez de nimic de la primărie gen ajutor social nici măcar de supliment pt copii .Nu înțeleg pt ce îmi fc mie ancheta sociala și dc mă încadrez la așa ceva .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:31, 9 Martie 2017
Primiţi alocaţia pentru copii aici, în ţară? Mă refer la cei 84 lei lunar pentru un copil.
Da copii beneficiază de alocație
Dacă soţul dvs. lucrează cu contract de muncă la o firmă din Comunitatea Europeană, alocaţia pentru copii trebuie să o plătească ţara de care aparţine angajatorul.
Probabil soţul dvs. a depus cerere pentru prestaţii familiale în ţara unde lucrează şi se fac verificări pentru a completa documentele cerute de autorităţile străine.

Dar este posibil ca cineva să fi făcut reclamaţie la Autoritatea Tutelară că nu vă îngrijiţi de copii.
Poate o fi zis vreun copil la scoala / gradinita ca tatal e plecat in strainatate si vor sa vada cu cine locuiesc copiii, daca sunt bine ingrijiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat alinaandreea29 alinaandreea29 Alocatia copilului minor de 5 ani intra in contul meu si dupa divortul de sotul meu,in luna mai am plecat din tara iar fostul meu sot in baza unei anchete ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti ale mamei cristinaser cristinaser Am cunoscut 5 copii,cu varste cuprinse intre3 si 11 ani,a caror tat s-a sinucis,iar mama a plecat in strainatate,de aproximativ o luna.nu i-a lasat in grija ... (vezi toată discuția)
Tutela METUSALA METUSALA in ce consta ancheta sociala? cum se desfasoara prima intrevedere de la autoritatea tutelara? (vezi toată discuția)