avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua,
Am fost in Concediu crestere copil pana in oct.2016 ,am intrat in campul muncii pt. a obtine stimulentul de insertie doar ca la o alta societate.Dupa 2 luni am renuntat deoarece nu mi-au convenit condiiile de munca(am lucrat oct. si noi.)in dec.2016 am ramas insarcinata.Conform Ordonantei din 2016 stiu ca beneficiez de conediu crestere copil pt. ca am venituri 12 luni din ultimii 2 ani, insa...nu sunt lamurita in privinta Concediului de maternitate .Beneficiez de acest concediu? Urmeaza sa nasc la inceputul lui septembrie si am cotizat 2 luni in ultimele 12 luni. Daca da,care este procedura?Unde trebuie sa depun Concediile medicale? Va multumesc. Zii buna

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de maternitate clauss841 clauss841 Buna ziua, Vreau sa imi spuneti daca am inteles corect legea si sa sfatuiti cum sa procedez pt a beneficia de indemnizatie de maternitate ,respectiv ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj dupa concediu postnatal? crisana crisana Buna ziua ,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca sunt angajata din octombrie 2014 iar in iulie 2015 urmeaza sa nasc,dupa concediu post natal(cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate kokoleta88 kokoleta88 Buna ziua. Sunt studenta in ultimul an, angajata de pe data de 23 ianuarie 2012 si insarcinata in 7 luni.as dori sa stiu daca beneficiez de concediul de ... (vezi toată discuția)