avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca pentru inaptitudine se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca pentru inaptitudine se face prin concurs? Daca da, in baza carui articol din Codul Muncii?

Pe data de 6 dec 2016 am fost declarat inapt pentru postul de zidar, care il ocupam de cativa an buni, cu schimbare loc de munca de catre Medicina Muncii. Timp de aproximativ 3 luni de la aceasta decizie nu a intervenit nici o schimbare. Pe data de 21 febr. 2017 Managerul Spitalului de Urgenta,unde lucrez, printr-o cerere facuta de mine mi-a aprobat schimbarea locului de munca din zidar in liftier, precizez ca am calificare autorizata in acest domeniu. A-3-a zi seful de la Resurse Umane a contestat la Medicina Muncii inaptitudinea mea. In urma reevaluarii la Medicina Muncii am fost declarat inapt incontinuare. Dupa ce a primit fisa de inaptitudine din nou, a scos postul de liftier la concurs cu circuit inchis conform art. 64 din Codul Muncii. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa intru in concurs pentru a obtine acel post? Daca da, spuneti-mi va rog, ce articol din Codul Muncii stipuleaza aceasta?
Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: gazulitza , utilizator 11:10, 9 Martie 2017
Revin cu o modificare: conform art 64 din Codul Muncii sunt obligat sa intru in concurs pentru a obtine acest post?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se realizeaza schimbarea locului de munca din motive medicale conform art 64 din cm? BalanValentin BalanValentin Sunt angajat la o institutie a statului in fuctia de zidar- zugrav din anul 2008. Anul trecut, 2016, luna dec. am fost declarat inapt de catre Medicina Muncii ... (vezi toată discuția)
Inapt pentru o functie sau recomandari medicale? Denisa balan Denisa balan Buna seara! Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical: - apt - apt conditionat - inapt ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest orice fisa de aptitudine indiferent de cum este bifata? BalanValentin BalanValentin BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN ... (vezi toată discuția)