avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se realizeaza schimbarea locului de munca din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se realizeaza schimbarea locului de munca din motive medicale conform art 64 din CM?

Sunt angajat la o institutie a statului in fuctia de zidar- zugrav din anul 2008. Anul trecut, 2016, luna dec. am fost declarat inapt de catre Medicina Muncii pentru acel post, cu recomandarea schimbarea locului de munca. Din dec 2016 pana in prezent am fost declarat de 3 ori inapt, in urma solicitarilor de reevaluare cerute de catre RUNOS. Am fost trimis catre o clinica universitara a Medicinei Muncii care a confirmat cele date de catre medicii specialisti( Medicina Muncii) din zona. Am facut in repetate randuri cereri cu privire la schimbarea locului de munca in cadrul institutiei pe un post pentru care am calificare( sunt posturi vacante). Nu am primit nici un raspuns desi au trecut mai mult de 30 zile.
As dori sa stiu daca: schimbarea locului de munca se face prin concurs- examen, si ca zidar- zugrav am cea mai inalta gradatie (I) daca se schimba felul muncii, adica liftier( am calificare pt aceasta functie) si sunt locuri vacante liftier IV, III si II, tinand cont de felul muncii care mi s-ar cuveni?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 10 Iulie 2017
Schimbarea se poate face, in cazul dvs., prin modificarea functiei - incheierea unui act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca pentru inaptitudine se face prin concurs? daca da, in baza carui articol din codul muncii? gazulitza gazulitza Pe data de 6 dec 2016 am fost declarat inapt pentru postul de zidar, care il ocupam de cativa an buni, cu schimbare loc de munca de catre Medicina Muncii. Timp ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest orice fisa de aptitudine indiferent de cum este bifata? BalanValentin BalanValentin BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN ... (vezi toată discuția)
Inapt pentru o functie sau recomandari medicale? Denisa balan Denisa balan Buna seara! Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical: - apt - apt conditionat - inapt ... (vezi toată discuția)